Graphic disapearing -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

So I'm having this graphics problem where in certain areas there is a great deal of clipping and graphics tarring. Sometimes certain parts disappear all together. This will sound strange, but there is like a hole in the middle of the screen and when ever an object goes in front of it, it disappears.

Anyway, and help is greatly appreciated.




Lordjedi

:(

50 XP

2nd September 2007

0 Uploads

1,981 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

DO you have any mods installed?




bobsmithishere

*boom* headshot

50 XP

28th September 2006

0 Uploads

386 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

if you have vsync off turn it on




JustPlainLucas

Quagmire "Giggity Giggity"

50 XP

19th November 2007

0 Uploads

302 Posts

0 Threads

#4 10 years ago
Lordjedi25;4043296DO you have any mods installed?

Yea do you?




Lordjedi

:(

50 XP

2nd September 2007

0 Uploads

1,981 Posts

0 Threads

#5 10 years ago
JustPlainLucas;4043299Yea do you?

Yeah maybe about 102 at least




JustPlainLucas

Quagmire "Giggity Giggity"

50 XP

19th November 2007

0 Uploads

302 Posts

0 Threads

#6 10 years ago
Lordjedi25;4043305Yeah maybe about 102 at least

Nope, he has 101.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 10 years ago

I did have some installed (No it wasn't 101 or 102) :P I took those all off and it still did the same thing. I tried the Vsync, no help. I even reinstalled it, didn't help.




Lordjedi

:(

50 XP

2nd September 2007

0 Uploads

1,981 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

do you have K2 also




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#9 10 years ago

Nope




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 10 years ago

yea i too have the same problem. the graphic seems to be clipping out from the middle of the screen and cutting out character faces. i have no mods installed n im thinking of reinstalling. i tried the v-sync on/off but seems to have no effect. other than the clipping of graphics everything seems to be running smoothly. also ive played kotor 1 n 2 on the same computer im using now n it didnt hv any problems back then. so does any1 hv a solution to this?