Stupid dantooine -1 reply

Please wait...

We're currently in the process of moving servers, parts or all of the site will be unavailable for a few hours. Sorry for any inconvenience!

Hypnotoad13

GF is my bext friend *hugs GF*

50 XP

6th January 2006

0 Uploads

918 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Every time i go to dantoine on either game my computer lags. it only happens on this planet and i have the graphics on the lowest setting. And no my computer isn't a PoS, it is very powerful. Any suggestions




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Is your game updated?




Hypnotoad13

GF is my bext friend *hugs GF*

50 XP

6th January 2006

0 Uploads

918 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

yes




Enterprise2002

Your friendly nutcase

50 XP

15th December 2002

0 Uploads

873 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

I think I may have a solution or at least this worked for me.

1) Go to swkotor.ini and open it in Notepad or similar program. (It's in your main game directory.) 2) Scroll down the file until you find [Graphics Options]. 3) Then under the last line of that section add "Disable Vertex Buffer Objects=1", without the quotation marks. 4) Save the file.

I hope that works, it did for me anyway.




Cap'n Rommel

The Good

50 XP

7th August 2004

0 Uploads

8,766 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

I know there is a patch for it someplace on Lucasarts, thats were I got it.

I'll post when I find it




vikke-viking

Cheese cake

50 XP

26th September 2004

0 Uploads

1,270 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

well this happen to me to. you have a radeon card right? to fix it just update youre game...




Cap'n Rommel

The Good

50 XP

7th August 2004

0 Uploads

8,766 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

found something here ^that might also work




Enterprise2002

Your friendly nutcase

50 XP

15th December 2002

0 Uploads

873 Posts

0 Threads

#8 12 years ago
Irwin Rommelfound something here

That's what I said...




Cap'n Rommel

The Good

50 XP

7th August 2004

0 Uploads

8,766 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

sorry :(




_NRN_R_Fast_Eddie

1st Lieutenant of the NRN

50 XP

23rd March 2005

0 Uploads

207 Posts

0 Threads

#10 12 years ago

Cool! I was hoping I'd find something like this. Glad to know it's not just me for the Dantooine lag. :) That planet causes me more problems than any other... this'll probably help out the rest of my graphics too. :)