Strange error. -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

FireStormz

.

50 XP

22nd December 2006

0 Uploads

1,044 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Well, i just had my comp upgraded. On my old one i had to play on low everything, lol. However with my new one, i can play everything on high and also have Anti-Alising on. I keep getting this error though. My character..turns black I'm not sure if its my new graphics card, or the disc. Here are some pics of the error: http://screenshot.xfire.com/sspopup/a05f1df5abeeb3639aeb84fe04d4b3ea0c722d4f.png http://screenshot.xfire.com/sspopup/83bbce1bd2f07ac4fa6a86a921c5ecac810a7364.png Thanks.




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

Have you tried looking to see if your new graphics card has some new drivers available? If so, update your drivers and see if the error persists.




FireStormz

.

50 XP

22nd December 2006

0 Uploads

1,044 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Alright i'll try that, thanks. EDIT: I've tried looking on the nvidia website, and there are no new drivers for the 7600GT.




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

I was reading up on the official support section (Yoda's Help Desk) and they didn't have any problems specific to your card, but they did have some for other nVidia cards. So try these and see if they help:

-choose lower resolution texture set -lower your screen resolution (especially if it's at 1600x1200)

If you happen to be using that resolution, I'd try that first. I have no idea if these will help, since they're troubleshooting for older nVidia cards, but they're worth a try I suppose.




FireStormz

.

50 XP

22nd December 2006

0 Uploads

1,044 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

Alright, thanks again. EDIT: Nah, didnt work. Thanks for your help anyway, i think i'm gonna give up on it lol.




FireStormz

.

50 XP

22nd December 2006

0 Uploads

1,044 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

Sorry for the double post. I think i found out the problem, my power pack isnt big enough to hold all the components to my new computer. However, i'm not sure because i need to find out if this actually is the problem and to do that i would need to find out the Watt/Volts consumption of all my components in my computer. Is there an easy way to find out? Also this is happening with other games.




Mando

Forum Hermit

50 XP

11th November 2006

0 Uploads

332 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

Also it may help to turn things like grass and shadows off.




FireStormz

.

50 XP

22nd December 2006

0 Uploads

1,044 Posts

0 Threads

#8 11 years ago

I've tried that. Still does it, its defo something to do with my computer and not the game, because its happening on other games, e.g. Guild wars, Dawn of War. I've also found out that it isnt the power pack. Now i have no clue what the problem is lol.




Mando

Forum Hermit

50 XP

11th November 2006

0 Uploads

332 Posts

0 Threads

#9 11 years ago

Well thw best I can offer is to check your computers grapics card and graphics options.




FireStormz

.

50 XP

22nd December 2006

0 Uploads

1,044 Posts

0 Threads

#10 11 years ago

I checked the graphics options, and i had something about Anti-Alising ticked. It was on VERY high quality, i switched it to let the application decide and it's fixed. Thanks :D




  • 1
  • 2