Anyone else having trouble with YouTube? 13 replies

  • 1
  • 2

Please wait...

Totes

Misanthrope

92,890 XP

7th January 2011

0 Uploads

8,664 Posts

0 Threads

#1 6 years ago

Because I am and it's getting to be quite a bother. Only happens in Chrome and only on certain videos. I'll load up a video and it's just a black screen, with audio only. I've tried clearing my history, cookies, cache, signing in and out, everything. Nothing helps.

-___-




FileTrekker Über Admin

I'm spending a year dead for tax reasons.

269,296 XP

15th December 2002

85 Uploads

22,518 Posts

1,747 Threads

#2 6 years ago

Are you using flash or HTML5 player?

Both seem to have their flaws these days but of differing types.


Danny King | Community Manager | GameFront.com



Totes

Misanthrope

92,890 XP

7th January 2011

0 Uploads

8,664 Posts

0 Threads

#3 6 years ago

I...haven't a clue.




D3matt

I take what n0e says way too seriously

50 XP

20th November 2007

0 Uploads

2,552 Posts

0 Threads

#4 6 years ago

If you haven't changed any settings and you have flash installed, you're using flash. Youtube only uses HTML5 if a)You don't have Flash b)You specifically tell it to.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 6 years ago

I havent had this problem before. Did you try resetting your browser?




FileTrekker Über Admin

I'm spending a year dead for tax reasons.

269,296 XP

15th December 2002

85 Uploads

22,518 Posts

1,747 Threads

#6 6 years ago
lll3mk4;5632257I havent had this problem before. Did you try resetting your browser?

Thanks for that, R2D2. Would you be able to explain how one "resets" a browser, I am curious. :confused:


Danny King | Community Manager | GameFront.com



MoreGun89

54 XP

27th July 2004

0 Uploads

2,426 Posts

0 Threads

#7 6 years ago

I'm having a similar problem with Opera, I'll get audio, but the video is a solid green screen, I believe I'm using flash. What an odd problem.


Mother Banhammer



>Omen<

Modern Warfare

50 XP

1st January 2005

0 Uploads

7,395 Posts

0 Threads

#8 6 years ago

Works fine for me on the Chrome based Iron browser.

Check this out though, it may help: Google Groups

Personally I hope HTML 5 or something even better completely replaces Flash eventually, because I detest Adobe.




Lindale Forum Mod

Mister Angry Rules Guy

241,124 XP

1st February 2010

0 Uploads

23,429 Posts

2 Threads

#9 6 years ago

[COLOR=SeaGreen]I use FireFox, and YouTube works perfectly fine for me. :nodding: [/COLOR]


filesnation_by_lindale_ff-da1kplo.png



MoreGun89

54 XP

27th July 2004

0 Uploads

2,426 Posts

0 Threads

#10 6 years ago

It's happening on both Firefox and IE, too. Very bizarre.


Mother Banhammer



  • 1
  • 2