Hey, havin trouble copying c-d's in WMP 15 replies

  • 1
  • 2

Please wait...

SquirrelAssassin

I need a GUN AHHH

50 XP

20th September 2004

0 Uploads

566 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

When i insert a blank c-d to record i get a message no device detected. I've recorded many c-ds and this just isnt working :(. It says there is no C-D in my computer also or realplayer or quicktime and WMP ofcourse. It runs my other c-d's fine tho, it just isnt coming up as recognizable. Just sayin there isnt anything in there, please help. Ill try restartin a few times, currently its a CD R that is doing this which i have used many times in the past. It is a MITSUMI CR-48X9TE came stock with my hp 742n.




Spartan VIP Member

Retired Admin

50 XP

4th August 2003

0 Uploads

7,793 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Have you tried a different blank CD?




SquirrelAssassin

I need a GUN AHHH

50 XP

20th September 2004

0 Uploads

566 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

Yea i just tried a new c-d after i restarted.




Spartan VIP Member

Retired Admin

50 XP

4th August 2003

0 Uploads

7,793 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

And you have been using this brand of CD-R for some time with no errors of the sort?




SquirrelAssassin

I need a GUN AHHH

50 XP

20th September 2004

0 Uploads

566 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

No i just picked these up today ill use one of my sisters see if that helps.




Spartan VIP Member

Retired Admin

50 XP

4th August 2003

0 Uploads

7,793 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

Ok, that's really the only thing I can think of right now. The one brand might not feel like playing friendly with your comp.




SquirrelAssassin

I need a GUN AHHH

50 XP

20th September 2004

0 Uploads

566 Posts

0 Threads

#7 13 years ago

Nope, i just tried another brand and that didnt work /cry I wanted to get my c-d done today : (




SquirrelAssassin

I need a GUN AHHH

50 XP

20th September 2004

0 Uploads

566 Posts

0 Threads

#8 13 years ago

Nah, i got a new brand and still not workin and 12$ lost : (




SquirrelAssassin

I need a GUN AHHH

50 XP

20th September 2004

0 Uploads

566 Posts

0 Threads

#9 13 years ago

Yea, still not workin...if anyone can thing of osmethin id be much obliged.




morgster

I am so S-M-R-A-T

50 XP

5th March 2005

0 Uploads

453 Posts

0 Threads

#10 13 years ago

WMP is really picky sometimes, it dosent work on my computer. Just get nero and use that, at least it works.




  • 1
  • 2