IE7 Problem with Microsoft Gallery 4 replies

Please wait...

Zedo Mann

I believe in magic

50 XP

30th May 2007

0 Uploads

2,260 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Whenever I search the Windows Live Gallery once the results come up, if I click on a subcategory such as "Sidebar Gadgets" it loads then instantly goes to a blank page. Also if I click download on the second window that shows up it goes to blank page. Has anybody else had this problem or is it maybe just something I installed?




Kilobyte

What does the Fox say?

69,060 XP

23rd November 2002

0 Uploads

6,468 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Sorry for the Delay in the reply.

It appears to be some kind of "active" content. There is a loading screen before the content actually appears.

Do you have your browser, or Internet Security suite set to a high level of security? Is Javascript blocked???




Zedo Mann

I believe in magic

50 XP

30th May 2007

0 Uploads

2,260 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

Sorry for my delay in response... Well...I don't know if this'll help but I tried it in FireFox and it worked Fine.




Encrypted_Jzy0

I pwn Dread.

50 XP

14th November 2007

0 Uploads

1,161 Posts

0 Threads

#4 10 years ago
Test Subject;4359211Sorry for my delay in response... Well...I don't know if this'll help but I tried it in FireFox and it worked Fine.

Well, just use Firefox. It's much faster because it doesn't have as much add-ons(unless u downloaded a crap load of them) plus more efficient.




Kilobyte

What does the Fox say?

69,060 XP

23rd November 2002

0 Uploads

6,468 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Try clearing the cache in IE. On the top right, select "Tools", then "Options".

Then under "Browsing History". Click "Delete", then click the "Delete Files" button, under "Temporary Internet Files".