Sound problems :( help! 14 replies

  • 1
  • 2

Please wait...

Logi

-Analytical+

50 XP

12th January 2005

0 Uploads

620 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

ok well this doesnt pertain to wow it goes for all games........

i read on the wow site that i should do a sound check so i did and this came up

DirectSound test results: Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code)

that error came from a

"Mono, 8-bit 22khz, from a sound buffer"

and my drivers are upto date :(

think i should go back a few driver updates to fix this? idk what to do




Logi

-Analytical+

50 XP

12th January 2005

0 Uploads

620 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

so i guess no help for Logi ??

*Bump*




Chris

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

20th February 2006

0 Uploads

5,663 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

Try this.

Go to Start > Control Panel > System > Hardware > Device Manager Sound, Video and Game Controllers

See if anything has a little yellow exclamation mark next to it.




Logi

-Analytical+

50 XP

12th January 2005

0 Uploads

620 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

untitled8ja.jpg

thats it right there, no ! marks :(




Chris

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

20th February 2006

0 Uploads

5,663 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

Try a complete reinstall of the drivers, and then see if it works.




Logi

-Analytical+

50 XP

12th January 2005

0 Uploads

620 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

unstall my sound drivers>restart> reinstall the newest version??




Rookie VIP Member

128,030 XP

3rd May 2005

0 Uploads

11,953 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

Yep.

If that doesn't work, try re-installing DirectX.




rob.

I am the Walrus

50 XP

24th October 2004

0 Uploads

5,580 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

It's a stop error. Your card is in-compatible with something. Driver related, could even be hardware related.

Just do what the others suggested, if it doesn't fix it. I would suggest replacing it, if you still have warranty.




Logi

-Analytical+

50 XP

12th January 2005

0 Uploads

620 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

warrenty lol. its onboard 5.1 dolby surround sound

Asus a7n8x-e delux :( i have a sound card some were around my house




Chris

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

20th February 2006

0 Uploads

5,663 Posts

0 Threads

#10 12 years ago

Have you reinstalled the drivers?




  • 1
  • 2