WTF Video Card Issue. 7 replies

Please wait...

rob.

I am the Walrus

50 XP

24th October 2004

0 Uploads

5,580 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

Someone please make sense of this? It sounds nasty.




C38368

...burning angel wings to dust

50 XP

14th February 2004

0 Uploads

5,013 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Go into the BIOS and lock the PCI bus clock at 33.33MHz, or do it in nTune if you can. That should take care of that message.




rob.

I am the Walrus

50 XP

24th October 2004

0 Uploads

5,580 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

I hear it's a bug? I hope i do no damage.

I will do that in a tick, going to have lunch now. :)

One more thing, when i boot up my pc, sometimes i get a the message on my screen 'no video input', so i restart, and it's gone. It happens quite regulary now.




General Rommel

BF2 Files Staff

50 XP

25th October 2004

0 Uploads

2,822 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

thats a too hot of a card to break ;(




C38368

...burning angel wings to dust

50 XP

14th February 2004

0 Uploads

5,013 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

I couldn't tell you what the no video error is all about, but the PCI bus lock might be a bug with nTune.

IIRC, there was a problem with locking the bus way back in the day of nForce, but that hasn't been an issue in years. At any rate, manually locking it in the BIOS should fix the first problem. Possibly the second, also.




rob.

I am the Walrus

50 XP

24th October 2004

0 Uploads

5,580 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

I switched the PCI bus clock too 33.33mhz, but still get the error. :(

Any ideas?




C38368

...burning angel wings to dust

50 XP

14th February 2004

0 Uploads

5,013 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

Which one? The nTune message, or the no video error?




rob.

I am the Walrus

50 XP

24th October 2004

0 Uploads

5,580 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

ntune. I think the no output is due to the moniter.