Inivisble Game Models -1 reply

Please wait...

HellRaiserKANE

Hellooooo

50 XP

17th June 2002

0 Uploads

584 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

ok this is annoying and stuff like this is the main reason i have stopped mapping in the past

here we go

i placed game items like Health packs and grenades packs

now they were working normally in the game they were visible and u had to run them over to pick them up or u can hit enter on them to use them

now for some reason any when i place any ammo or health model into the game they are invisible but usable they are the stock RTCW models nothing custom as i said they worked before -- i will list what i tried to fix it

i deleted all of this type of item which are pickup/powerup items and remade them (NOTHING)

i moved the items to different room in the map just incase (NOHTING)

the model name and locations are correct (nothing)

i even extracted the models to a specific folder in main and named it and made sure the correct paths were there and (nothing)

i deleted them and saved the map under a new name and put them back and tried (nothing)

any help pleaseeee

and one other weird thing

if u throw an item grenade,air strike,ammo pack,health pack its invisable also-- Until i explode a explosive entity then they become visible its weird

i have explodables on my level and it wont be visible until i atleast explode one explodable

but it dont fix the ammo and health item things and the funny thing is the plate of turkey it will show up like normal

any help is appreciated PLEASE

KANE

P.S. i have searched the entire forums including all the games in this site nothing helped




HellRaiserKANE

Hellooooo

50 XP

17th June 2002

0 Uploads

584 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

ARGGGGGGGGGGGGGGGG now none of my game models show up GTK lists this error

PicoLoadModel: Failed Loading Model /models/powerups/ammo etc....

now it only was saying that for the ammo and stuff but now Everygame model has it-- and i have no clue why this is frusterating and i dont wanna give up but i may have too which is more months down the drain on another failed map

i have all the models its after in my main folder and so i know the diretory is right but still got this error and RTCW even loads the mp_pak0 which is also where it looks for them too and still nothing it acts like they arent there but i know they are there

any ideas KANE




DEADEYE

Wild west mod of RTCW

50 XP

23rd April 2003

0 Uploads

3,213 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

your talking about sp maps ? Kane i take it :bows:

best of luck with health packs ;)

mate good luck .i really enjoy great sp maps

cheerz :nodding:

we all enjoy a good sp map challenge ;)




HellRaiserKANE

Hellooooo

50 XP

17th June 2002

0 Uploads

584 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

no its a Multiplayer map

the error is something to do with the Pico Module in GTK i am close to figureing it out