What is wrong with these pictures?? -1 reply

Please wait...

KoRn_Warrior_

People say I post too much

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

1,356 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Ok me and a friend are testin and finalizing our map and we have a big board on the wall that has our clan logo in it....when we play its gray....but he can see it just fine...im wondering what he needs to do to make it so i can see it or if there is a prob with my pk3s or anything. Also we have a secret room were u blow up one box in this box pile and crawl in...and then when u go out the box texture is there but the box isnt...its annoying cuz the ppl outside dont see it so they shoot u and u cant see crap....thanks a bundle...also any tips on making loading screens or making the limbo video or pic that would be nice...thanks!




omnix32

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

11th February 2002

0 Uploads

184 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

who has the main map file on there computer?? you or your friend?? the pic needs to be included in the pk3 that you have in the textures folder. else it won't show up.




omnix32

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

11th February 2002

0 Uploads

184 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

you can have a levelshot by droping a .tga or .jpg of the level in the levelshots folder. the pic must be named the same as the map file. if you want video then thats alot of work.

http://planetwolfenstein.com/tramdesign/resources.html




KoRn_Warrior_

People say I post too much

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

1,356 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

thanks a bundle o king of map help!