1942 has error after1.6patch -1 reply

Please wait...

[SYN]waymore

I'm too cool to Post

50 XP

28th December 2003

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I put a new computer together a Ga 7n400pro2,wd 80ghd,fx5900 video card.The problem I have is it works in single play.But after 1.6 patch installed it just starts up to the 1st screen and stops with a error put in correct cd-rom.So I put in other cd -rom the same error.so i tryed my other cd rw beneith it same error.uninstalled tryed again same .Yes I used uninstall 1942 do i have to look inthe registry.Because the game works in single play until the 1.6 patch full 276mg download.Yes I downloaded from 2 separate sites cause I thought one of them could be bad.Can someone tell me whats up with this and how to fix.Thanks :uhoh:




livn4metal

Property Of: Master Splinter

50 XP

19th December 2003

0 Uploads

456 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Is your bf a copied version?




[SYN]waymore

I'm too cool to Post

50 XP

28th December 2003

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

no ,I own all the games.everone of them .




Sheepeep VIP Member

weirdal = new ptaq()

31,600 XP

2nd September 2003

0 Uploads

2,948 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

thread moved to BF1942 help subforum




[SYN]waymore

I'm too cool to Post

50 XP

28th December 2003

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

CAN ANYBODY HELP ME ON WHATS GOING ON WITH THIS PATCH.THE GAME WORKS IN SINGLE PLAY UNTILL I INSTALL A PATCH.DOWN LOADED 2 OF THE 1.6 FULL VER. AT DIFFERENT PLACES AND I GET THE SAME ERROR POPS UP AFTER PATCH IS INSTALLED."PUT INCORRECT CD-ROM".THIS IS A NEW SYSTEM. A GA7N400 PRO2 WITH ENVIDIA CHIP ON BOARD, OCZ DUAL DDR3200 512MG, 80GIG HDD, 5900 ENVIDIA. DVD RW, CD-ROM RW. I BOUGHT MY SON THE HOLE 1942 SET OF DISK ALSO AND HAD NO PROBLEM PUTTING IT ON HIS SYSTEM.ONLY DIFFERENCE IS THE MOTHER BOARD ON HIS IS A GA7VAXP ULTRA VIA CHIP,THIS MY OLD BOARD.I AM RUNNING XP PRO ON MINE. iS THERE SOMETHING IM NOT DOING RIGHT OR IS IT THE OS XP PRO HAS TO BE SET DIFFERENTLY.A FRIEND HAS THE 1942 SERIES RUNNING ON HIS 7N8X ASUS WITH ENVIDIA CHIPS.IM GONNA TRY IT ON MINE AND SEE WHAT HAPPENS,I HAVE ONE ALSO.THEY BOTH HAVE 2500 BARTONS ALSO.CAN ANYONE THINK OF ANY THING TO HELP ME . THANKS BROS Waymore