Cannot connect to servers, wtf! -1 reply

Please wait...

[PH] Zavier

I don't spend enough time here

50 XP

30th December 2002

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I downloaded the 1.3 patch and have been playing flawelessly for awhile now. But all of a sudden whenever i try to connect to a server it says "Data differs from server", wtf. I checked all the servers stats and they are runnin 1.3 and no mods. Anyone have any thoughts on why this might be happening out of nowhere?

System Specs:

P4 1.9 OC'ed to 2.13 64MB Geforce 3 512 MB RD-RAM PC800 SBLIVE! Xgamer 5.1




Jingo

Texturer/artist

50 XP

26th October 2002

0 Uploads

184 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Maybe you downloaded a corrupted version of the patch,many people had problems with that.Try the one from the Nvidia site,worked for me and others.You don't have to uninstall anything,just run the patch again.Good luck!




Sgt.Cloud

I post to get attention

50 XP

21st January 2003

0 Uploads

62 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Try what Jingo just said:uhm: :cya:




GeRmL1n

I'm too cool to Post

50 XP

17th February 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Yeah man i have the same problem all of the sudden... I have no-cd crack but i have a valid cd key and i have been able to play online up until now. THen it says "data differs from servers"...Does anyone know how to fix this?




rammstein

I'm too cool to Post

50 XP

17th February 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

ok your problem could be because you havent changed your speed controls ingame. under the select filter type there is a group of internet connections you can choose from. pick the one that you use then it should go away. mine did and i use 56k (your right mine always equels out to 52k)((but i only get 5k a second a download)) anyways that should fix it.




rammstein

I'm too cool to Post

50 XP

17th February 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

wrong post lol