Corrupt Data message after trying to join server, other servers have same message -1 reply

Please wait...

(GFAQS) Dr Monoxide

Looking for the red pill....

50 XP

13th May 2003

0 Uploads

66 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

:mad: :mad: :mad: Whenever i try to join a server called [FP]ProStunts (63.231.78.116) I get a message saying "Corrupt Data." I have actually played on this server before this problem for 1 or 2 days with no crashes or problems. Heres the bad news, after I get "Corrupt Data" any other server I try to join has the same message for about an hour, and then the other servers work. I don't have any mods installed. Please help a fellow gamer. :mad: :mad: :mad:




J-MAD-INC

Dread pwns me!

50 XP

29th March 2003

0 Uploads

425 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

might wanna try a reinstall




Kato_Arabel

I'm too cool to Post

50 XP

10th May 2003

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

When you uninstall the whole game, make sure you delete the Battlefield 1942 folder inside Program Files/EA GAMES so you erase any left over files that might cause the problem.




Sarge_TTC

I'm too cool to Post

50 XP

14th May 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I experienced the same problem last night after I had installed the newer version of DC .35E. It seems to appear and then disappear. I am not sure what is going on either. Did you get rid of your problems by reinstalling? Since I have all the mods, BF42, RTR, DC .35, and DC .35E, I would hate to have to start all over.

I could not tell any difference if the Corrupt Data message would appear when I tried to enter a game server that was .35 or .35E. It was not consistant on either. I shut down the computer overnight and this morning I was able to enter all servers without any problems. WEIRD!!!

Anyone have any suggestions or ideas what might have caused this Corrupt Data message?




(GFAQS) Dr Monoxide

Looking for the red pill....

50 XP

13th May 2003

0 Uploads

66 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Thx for the help guys, maybe I'll reinstall, but I dont know if that will help.

Even on www.bfstats.com, the server doesnt appear....weird.

Maybe the server itself is screwy