Keep getting Connection lost message while playing? -1 reply

Please wait...

axle_foley00

I'm too cool to Post

50 XP

8th December 2002

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Hey guys, whenever I play bf1942 I keep getting a message that says connection lost, then it disappears and then reappears later. It happens a lot and it is frustrating. I have an ADSL connection 256kbps download. Is that sufficient to run the game? Is there anything else that would cause the connection to be lost? Any solutions?

By the way what connection speed do you have? Thanks!:(




FacelessCl0ck

The Internet ends at GF

50 XP

1st December 2002

0 Uploads

117 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

I never get connection lost...but I get connection interrupted once in a while...I have 2mbps cable :uhm:




VibratinDonkeyhead

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

2nd November 2002

0 Uploads

98 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I get an ugly "Connection Problems Detected" once in a while. But the 1.2 patch fixed most of those messages. I still get them though. It's a pain in the butt. I've got ADSL 512 kbps.




axle_foley00

I'm too cool to Post

50 XP

8th December 2002

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I think I already got the 1.2 patch as when I tried to go on some servers they were on 1.2 patch so I had to get it. I really want to play the game but its kind of frustrating when you try to play and it keeps giving you that message. Come to think of it I think it really said "Connection problems".

By they way is it just me or do you guys have problems getting on to game servers. about 90% of the time I sit down just trying to get into a server. I will click on a server that has room for me, but then it says "failed to connect to server" and it takes really long for me to actually get onto a server. Is this something common?:(




FacelessCl0ck

The Internet ends at GF

50 XP

1st December 2002

0 Uploads

117 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

see you're getting the same problems I originally had when I first downloaded 1.2 But then I just did a fresh install of BF and downloaded the 1.2 patch from Gamespy and everything cleared up...so, unfortunately I'm all out of ideas :uhm: