laggy bf, high end system -1 reply

Please wait...

Assaulta

The Internet ends at GF

50 XP

12th March 2003

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I'm having laggy battlefield only in multiplayer, not sp or when i host a server, and it's happened before but i reformatted and it fixed it. It just started today, after about a week of fine games after i reformatted. My specs are:

P4 3.42 800mhz fsb radeon 9700 pro 1024 mb's of samsung DDR 3700 RAM SB Live! 5.1 120 gb maxtor hdd

Anyone have any ideas?

(Oh and it's not the sound since its been at highest and it hasn't acted up, even though i've had this problem b4 but when i reformatted it was fine so idk)




apocalypse_kid

I would die without GF

50 XP

20th May 2002

0 Uploads

5,498 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Hi Assaulta,

Laggy but only in multiplayer over the Internet? Have you checked out whether your ISP is the problem? Has your ping suddenly gone sky high or anything like that?

Good luck

:cya: :cya: :cya:

:smokin:




Assaulta

The Internet ends at GF

50 XP

12th March 2003

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

sry i forgot 2 mention extremely low ping, no my isp isn't the problem. it's a solid connection most of the time.




FieldMarshalJackson

Head of Forum Armed Forces

50 XP

19th April 2003

0 Uploads

269 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Ive had the same problem for about the past two weeks. Low ping but my game appears choppy. Any suggerstions?




Darkblade89

Addicted to GF

50 XP

14th August 2002

0 Uploads

274 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

its probably your sound, turn it down from 44.1 to 22.1.




Assaulta

The Internet ends at GF

50 XP

12th March 2003

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

i tried that but it didn't make a difference.