No Multiplayer -1 reply

Please wait...

slak138

I post to get attention

50 XP

22nd October 2002

0 Uploads

72 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

This kinda wierd, When I try to play multiplayer it tells me there are no servers, and no one on line. It's like my connections gone, or all the servers are down (which I doubt). I've cheked and double checked my firewall settings. And in-game options they are all fine. I was playing last night with no problems. If anyones got any idea's I'd love to hear them. It's probably some ting real simple.




Fragnasty99

I'm too cool to Post

50 XP

8th November 2002

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

May be a stupid question, but, what patch version do have installed? You need 1.2. Hope this helps




slak138

I post to get attention

50 XP

22nd October 2002

0 Uploads

72 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I do have 1.2, thanks for trying though




nailclaw

I don't spend enough time here

50 XP

11th December 2002

0 Uploads

26 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

have u tried pressing update or apply filter?




apocalypse_kid

I would die without GF

50 XP

20th May 2002

0 Uploads

5,498 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Had another player in the forums with a similar problem, he fixed it by installing ASE (All Seeing Eye) and using that to browse the game servers. I would suggest using it anyway cause it is a much better game browser than the ingame one.

:cya: :cya: :cya:




slak138

I post to get attention

50 XP

22nd October 2002

0 Uploads

72 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

Thanks Apocalypse, Do you know where to get ASE? I'll look for it and give it a shot. I didn't really like the in-game one anyways.




apocalypse_kid

I would die without GF

50 XP

20th May 2002

0 Uploads

5,498 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

Right here mate,

http://www.udpsoft.com/eye/

:cya: :cya: :cya:




slak138

I post to get attention

50 XP

22nd October 2002

0 Uploads

72 Posts

0 Threads

#8 15 years ago

I got it working, I had cleared my filters and never set new parameters for them. So the game didn't know what to look for. Silly me:uhoh: