Pirate mod -1 reply

Please wait...

Ripley

Doc

50 XP

13th November 2002

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

When ever I launch the Pirate mod, it gets to where it's loading a map and then the game crashes/dumps me to the desktop. I'm using 1.4 and yes I've uninstalled and reinstalled. Any suggestions ?????




WW2BOY

Bizatch

50 XP

5th January 2003

0 Uploads

362 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

well i dunno if this is it but, the mod only works with the one map called scurvy cove, unless you have the new version of the pirates mod which has 2 maps scurvy cove, and low tide? i think thats what its called, but you cant play that mod in any other level sorry!




Mr Bigglesworth

I'm too cool to Post

50 XP

17th June 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Im having the exact same problem. it crashes to desk-top. It seems like it only takes a second to load scurvy cove.




apocalypse_kid

I would die without GF

50 XP

20th May 2002

0 Uploads

5,498 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I did notice that there is a mistake in the zip file (or maybe it was intentionally done, don't know) but if yo utry to extract it directly to the mod directory it doesn't work. What happens is it puts in an extra folder.

ie: e:/program files......mods/pirates/pirates/....

So your pirate mod ends up one folder to far down. Other than that I have had no problems with it with 1.4, it worked as soon as I corrected that minor problem.

Good luck

:cya: :cya: :cya:

:smokin:




willster98

I post to get attention

50 XP

12th May 2003

0 Uploads

72 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Does it have any bot support or will it crash if you try to play coop?




Ripley

Doc

50 XP

13th November 2002

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

The problem was in fact I was trying to load the wrong map. I could only find one server up which was odd though.

Thanks for everyone's help!