Sound problems! -1 reply

Please wait...

verbadalux

I'm too cool to Post

50 XP

26th December 2002

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I got a problem, I ain't got sound in bf1942. It works on the menu (music), but when I create a new game or join a server I lose the sound. I can't hear a sh.., no footsteps, no gunbangs... nothing.

I think it's the sound.rfa in \Battlefield 1942\Archives\

What shall I do? Does someone know where I can find this file on the net or with FTP?




apocalypse_kid

I would die without GF

50 XP

20th May 2002

0 Uploads

5,498 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Have you tried uninstalling, deleting the game directory, and reinstalling the game, maybe the sound file has become corrupted, or you may have a mod in there that is causing problems.

:cya: :cya: :cya:




verbadalux

I'm too cool to Post

50 XP

26th December 2002

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Hmm, do know where i can get the file than... i'm pretty sure it's "sound.rfa" that is corrupted.




verbadalux

I'm too cool to Post

50 XP

26th December 2002

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I think my imagefiles are pretty fu..ed up! But a copy of sound.rfa should pretty much fix the problem...




apocalypse_kid

I would die without GF

50 XP

20th May 2002

0 Uploads

5,498 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Hi verbadalux,

I don't know where to get the files seperate from bf1942, however as I said a simple reinstall should fix the problem if that is what is causing it.

:cya: :cya: :cya: