whats happening?? please help! -1 reply

Please wait...

flashg

I'm too cool to Post

50 XP

10th July 2003

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

It came up to me that it was a long time ago since i used windows update, so installed a bunch (a dozen!) of drivers and upgrades today! now i have problems starting it up from a server! I get into menu, choosing server and it loads the map, about 25% of it, then it just crashes back to desktop, no error messages, no nuthin...it just fades away from the screen!! what is this? whats the problem?




flashg

I'm too cool to Post

50 XP

10th July 2003

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

and another issue, now i cant get into a server at all "cd key in use" ut says!! does that mean someone got the hands of my serialnumber??? iv got an original BF game!!! bought and payed in store!!!




Cpt_Nukem

Extremely confused..........

50 XP

27th May 2003

0 Uploads

765 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Qeustion 1: sounds like something in your folders got screwed up, go check em Question 2:It may have screwed your registry up waiting so long to update. And the final answer is..................................... FULL UNISTALL/REINSTALL, sorry:mad:




Gamefreak

I follow teh Moo!

50 XP

10th January 2003

0 Uploads

749 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

i dont think it "screwed your registry up" cuz a few weeks ago i installed 30 updates!:eek: and i have not had any problems. i'll i can say but you most likly already did this is restart your computer.




crane

I post to get attention

50 XP

16th November 2002

0 Uploads

67 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

I recently updated windows, along with some drivers and had a similiar problem.

1. Try cutting your profiles ( located in the settings folder ) from BF1942 ( paste them on the desktop temporarily ) and then see if it starts up.

That fixed the startup problem for me, but then I also had to rollback a video driver cause I was getting missing textures and I didnt feel like spending time with the settings.




flashg

I'm too cool to Post

50 XP

10th July 2003

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

hi sorry i couldnt answer this umtil now!! maybe my folders got screwed up or something, but the problem is solved now (didnt do anything actually) just tried again and again and again...and -voila!- it works smoothe as a klock! wy was my PC acting like that?? thx for all help!