Help... (SRS SPAM) 13 replies

  • 1
  • 2

Please wait...

Museum

the operator

50 XP

28th October 2005

0 Uploads

10,069 Posts

0 Threads

#1 8 years ago

Wondering if anyone can help me with my very minor annoyance (so minor that it is going in Spam).

I can't see my GFX initiate badge under my username, or that of any other GFXer. However, most (if not all) other members can see them. This confuses me.

I've managed to procure a nifty screenshot of the page source where it shows the image source and my lack of image. Going to the address of this image gives me nothing.

Spoiler: Show
a5dt10.png

Please please help me because I am ultimately shallow and looks are everything to me.




G.R.A.E.M.E. VIP Member

No-Life Overwatch Player

178,803 XP

14th August 2008

0 Uploads

15,861 Posts

0 Threads

#2 8 years ago

Menu -> Settings -> Preferences -> Webpages tab -> Turbo mode.

Is it enabled? If so, disable it. If not, is the option below there, set to cached images, or show images?


Formerly known as Graeme and Arld.



Museum

the operator

50 XP

28th October 2005

0 Uploads

10,069 Posts

0 Threads

#3 8 years ago

Turbo is disabled, and the option below is set to show images. This happens in all of my browsers, IE, FF, Chrome and Opera




G.R.A.E.M.E. VIP Member

No-Life Overwatch Player

178,803 XP

14th August 2008

0 Uploads

15,861 Posts

0 Threads

#4 8 years ago

Then your cache might be full, which causes new images not to load anymore. Try clearing both your temp files as well as the (browser) cache. You can do that by either using CCleaner or the browser options itself (I recommend CCleaner, really useful).

If that does not work either, try flushing your DNS. Enter command prompt and insert the following line, without quotation marks:

"ipconfig /flushdns" and then exit.

It should resolve your issue.


Formerly known as Graeme and Arld.



IcePure

Pimp of FileFront.

50 XP

30th January 2008

0 Uploads

2,066 Posts

0 Threads

#5 8 years ago

I can't see yours either Muse.




Museum

the operator

50 XP

28th October 2005

0 Uploads

10,069 Posts

0 Threads

#6 8 years ago

Tried all of that and still no image :uhm:




darkclone

116,900 XP

10th April 2006

0 Uploads

11,075 Posts

0 Threads

#7 8 years ago

*test*

Edit: Is it a graphics award like mine? Or do I have no idea what the banana crumbs you mean? =p




G.R.A.E.M.E. VIP Member

No-Life Overwatch Player

178,803 XP

14th August 2008

0 Uploads

15,861 Posts

0 Threads

#8 8 years ago
Museum

the operator

50 XP

28th October 2005

0 Uploads

10,069 Posts

0 Threads

#9 8 years ago

That link just gives me a blank page..

It doesn't really matter all that much, but thanks for your help anyway




Ensign Riles VIP Member

No! I'm Spamacus!

426,516 XP

17th June 2003

0 Uploads

39,479 Posts

1 Threads

#10 8 years ago

The problem is that n0e uploaded it to a private gallery. :smack:

Can you see it now?




  • 1
  • 2