AOM Problem -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Rixxs

I'm too cool to Post

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

When I first tried it, everything was fine. Today, I tried playing again and none of the men or the resources appear. They answer when I click on them, but I don't see them. I just blindly click on the map. Has anyone had this problem or have any idea how to fix it? Thanks in advance.




coolsk8r32

NEW USERNAME: EyeOfTheTiger5

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

1,394 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

it seems your animations are missing. can you go in the folder ...Age of Mythology/anim and tell me what's wrong? the folder is in wherever you installed AoM, prolly C:\Program Files\Microsoft Games




Rixxs

I'm too cool to Post

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

In the folder Program Files\Microsoft Games\Age of Mythology\anim therei s one file: anim.bar. Should there be more?




Rixxs

I'm too cool to Post

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

The model.bar file is messed up. I replaced it with the trial version's model.bar file and it works fine. The problem is that file is much smaller than the one I bought, so there probably is some models missing in the trial's version. I'm not sure how I can get a working model.bar file.




Ashatay

.I.Am.Too.Cool.To.Post.

50 XP

25th May 2003

0 Uploads

6,490 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

reinstall the game, dont double post, and are you sure the demos model has all the models in it?




coolsk8r32

NEW USERNAME: EyeOfTheTiger5

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

1,394 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

ok your anims are fine, but your models are messed up. re-download the trial version if reinstalling it doesn't work.




Ashatay

.I.Am.Too.Cool.To.Post.

50 XP

25th May 2003

0 Uploads

6,490 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

you basically just told him something he allready knew...




coolsk8r32

NEW USERNAME: EyeOfTheTiger5

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

1,394 Posts

0 Threads

#8 15 years ago

nah nobody said anything about redownloading. cuz if he installed it wrong he'd need to do that.




Ashatay

.I.Am.Too.Cool.To.Post.

50 XP

25th May 2003

0 Uploads

6,490 Posts

0 Threads

#9 15 years ago

actually he said it himself




coolsk8r32

NEW USERNAME: EyeOfTheTiger5

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

1,394 Posts

0 Threads

#10 15 years ago

lol good job for me to actually look at his posts...




  • 1
  • 2