blank menus -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

jon1969

I'm too cool to Post

50 XP

2nd April 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

After changing just about everything in my pc i can now play A of M everything plays well but when i get to the menu boxes at the start there is nothing written in them. Has any one else had this problem? it involves a lot of guess work and i usually end up accidently quiting the game.

any help appreciated:confused:

Jon




oE|Crusader

Addicted to GF

50 XP

29th September 2002

0 Uploads

261 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

system specs, and which menues exactly




YiannisofSparta

I'm too cool to Post

50 XP

11th April 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Im having the same exact problem... cept my game worked perfectly fine... then i stopped playing it for about 3 weeks... and today when i tried to play it it wouldnt work the menu buttons are blank... with no words.... at all.... its strange because my game had worked before perfectly fine.... so i uninstalled and installed again 3 times... it didnt work... I tried getting the newest video drivers ... it didnt work...somthing happend now my game doesnt want to work and i want to know why could you please help?




YiannisofSparta

I'm too cool to Post

50 XP

11th April 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

oh and for "which menues" all the menues ive seen so far... which is the main menu and what i think was the tutorial menu but whos to know... couldnt see anything.




SkiNNyPetE

I'm too cool to Post

50 XP

2nd May 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

same probelm wouodl lov some help peace




Eli

Mk freak

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

Same happend to me guys. At first the game worked perfect but then suddenly the menus turned blank. Not all of the menus are blank tough, when I play the campaign the menus are ok but the main menu and in-game menu don't show anything, I can see the buttons but there is nothing written in them. What is the problem?

Eli




YiannisofSparta

I'm too cool to Post

50 XP

11th April 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

Ok well since no one on here in their tech section of this site wanted to help I Yiannis Will be your savior :-P I went and found help on the situation and found a whole article about the problem on microsoft website.

http://support.microsoft.com/?id=810381

Good Luck.




YiannisofSparta

I'm too cool to Post

50 XP

11th April 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

Steps 2 and 3 on there helped me with my problem the reinstalling the fonts sections... Use them. :) game works fine now.




Eli

Mk freak

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#9 16 years ago

Thanks for the info man. I'll check it out once I have some more time.:D

Eli




Eli

Mk freak

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#10 16 years ago

Thanks for the help Yiannis, it fixed my problem and everything is working great now.

Eli II




  • 1
  • 2