Crashing to desktop -1 reply

Please wait...

jungus

I don't spend enough time here

50 XP

10th December 2002

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I had AOM on my Win XP once and had so many mods that I wanted to have a fresh game again. So I erased it all and tried installing again. But now once I get to the choose multiplayer or single player screen it just crashes to desktop. Any takers on why this would happen? It has worked before, why won't it work now? Was there a windows update that conflicts?

Jim




t0m

.!?

50 XP

30th January 2004

0 Uploads

3,207 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Ever thought about reinstalling? Wait no. You said it doesnt work... lemme think... Do you have all the latest patches? And this is another reason why I wanna be a mod! Its in the wrong thread! Theres too less people in the aom forums! Shimmy should be stripped of his mod title and it should be given to me because shimmy doesnt post nemore!!




coolsk8r32

NEW USERNAME: EyeOfTheTiger5

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

1,394 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

ah well we can't do that... *waits for mod to move* um, after you reinstalled did you delete the age of mythology folder in program files and THEN install? because if you didn't, that creates some problems.




t0m

.!?

50 XP

30th January 2004

0 Uploads

3,207 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Look @ MY AVATAR. n0e edited my profile.




Ashatay

.I.Am.Too.Cool.To.Post.

50 XP

25th May 2003

0 Uploads

6,490 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

post things in the right forum next time.




t0m

.!?

50 XP

30th January 2004

0 Uploads

3,207 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

Thats also another reason why I want to be a mod.




coolsk8r32

NEW USERNAME: EyeOfTheTiger5

50 XP

4th May 2003

0 Uploads

1,394 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

why was monkey banned...




jungus

I don't spend enough time here

50 XP

10th December 2002

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#8 15 years ago

Sorry if I put this in the wrong thead, but this seemed to me to be the correct one. Let me know which one I should have put it into.

Secondly, I bet I didn't go through and erase (or at least move to a new location) any leftover files. This I will do before the next install. Thank you for the help.

I like your avatar. :)

Jim




Ashatay

.I.Am.Too.Cool.To.Post.

50 XP

25th May 2003

0 Uploads

6,490 Posts

0 Threads

#9 15 years ago

tech support and help go in the tech support and help forums.....




t0m

.!?

50 XP

30th January 2004

0 Uploads

3,207 Posts

0 Threads

#10 15 years ago
jungusSorry if I put this in the wrong thead, but this seemed to me to be the correct one. Let me know which one I should have put it into. Secondly, I bet I didn't go through and erase (or at least move to a new location) any leftover files. This I will do before the next install. Thank you for the help. I like your avatar. :) Jim

Why would you want to go through and erase all files b4 you install? Just click star---->settings------>Control Panel--------->Add/remove--------->remove aom. Dont erase files manually. itll screw your computer and registry.