I got a problem -1 reply

Please wait...

FileTrekker Über Admin

I'm spending a year dead for tax reasons.

264,093 XP

15th December 2002

18 Uploads

22,345 Posts

1,633 Threads

#1 14 years ago

I have been in the gamingforums feedback forum, and i replyed to a few posts, but the posts are not showing up. I am still, however, subscribed to the threads.

Posts after the one i "made" are showing, but mine are not, but somehow, im subscribed to the thread. It seams to be happening nomatter where i post in the Gamingforums feedback forum. Thats why im posting here.

Can anyone help please?

Trekker


Danny King | Community Manager | GameFront.com



c0mpliant VIP Member

50 XP

9th March 2003

0 Uploads

1,947 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

That was always happening to me in anywhere in GF for some reason. And then it stopped. Keep trying is what I did. Sorry bud, no help from me!




Ny0

Guess who's back! Back again!

50 XP

30th March 2003

0 Uploads

2,307 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

hmmm last time i noticed this happening it was because we were having problems with the database... i dont know why youll have to ask n0e to look into it for you.




Spyder F-16

Amerika ist Wunderbar

50 XP

2nd February 2003

0 Uploads

2,768 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

Hit F5 or Refresh




madmanfrommars

How quickly they forget...

50 XP

13th September 2002

0 Uploads

1,914 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Fixed, try it now.

techincal explaniation: You're part of a secondary usergroup (the klingon usergroup). For some reason that usergroup was set to override forum permissions in the gamingforums feedback forum with its own permissions, which are for nothing, as it is not a primary usergroup.

Non-technical explaniation: Its fixed, be happy.




c0mpliant VIP Member

50 XP

9th March 2003

0 Uploads

1,947 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

lol I like both explinations!




FileTrekker Über Admin

I'm spending a year dead for tax reasons.

264,093 XP

15th December 2002

18 Uploads

22,345 Posts

1,633 Threads

#7 14 years ago

I tryed F5 and CTRL + F5 :p

But since the almighty madman fixed it, im happy :D


Danny King | Community Manager | GameFront.com