Is it the pacth fault? 1 reply

Please wait...

Ruben81

GF Pwns Me!

50 XP

1st November 2003

0 Uploads

52 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I have got the beta 1.01 beta patch and so far all ships i've downloaded don't work. The game just goes nuts. After installing a ship like the prometheus starbases just desapear and I can't begin new campaigns. Other times after reinstalling the game and ship the prometheus does't show up or other ships like the sovereign desapear. Is it because of the pacth? Can anyone help me?




Werner_Stenyotovich

Victory is Life!

50 XP

11th January 2004

0 Uploads

377 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Hmmm... I don't think it's the patch. When you install the new ships, do you make sure to use the exact lines for the DefaultLoadOut.txt and the DefaultCore.txt files? If not, try changing it to the proper lines. If so, does the new ship lines mix up with the lines for the starbases and whatnot? Try using Microsoft Excel or another Spreadsheet program to edit the specs. It'll be more organized, and you may find it easier to locate the problem. (the spec files were actually created this way; just saved as plain text files.) Also, did you install the ships before the patch? If so, THAT'S THE PROBLEM! You'll ahve to reinstall sfc3, then the patch, then the ships AFTER THE PATCH.So, it could be the patch, depending on when you installed the new ships. But, the patch is not faulty. if this method doesn't help, contact me ASAP at [email="Chris_Munroe@MSN.com"]Chris_Munroe@MSN.com[/email]