CoDUO Hungary

Here's a CoDUO version of the old CoD Hungary mod, which translates the entire game into Hungarian. This is...

Re-Upload Request Restoration

Uploading...
Do not refresh or leave this page!

This file is currently missing from GameFront!

Do you have this file? We encourage you to re-upload this file for the benefit of the community.

Do you need this file? Please submit a support ticket so that we can prioritize restoring this file for you.

Re-Upload

The coduo_hun_pr.zip file you have requested: Call of Duty: United Offensive / User Interface / CoDUO Hungary - 12.01MB is not available. Perhaps try browsing all files for the game Call of Duty: United Offensive and upload any files you want to share or are missing.

We are calling on our community to help submit files that were previously hosted on GameFront / FileFront but are now missing.

If you have this file, please upload it using the form below (please ensure the filename and filesize match) and we shall do the rest.

File Description

Here's a CoDUO version of the old CoD Hungary mod, which translates the entire game into Hungarian. This is an excellent and very complete unofficial localization - even Activision endorses it! Check out the screenies below, and if you speak Hungarian, download this now! ;)

Read More

Re-Upload Request Restoration

Readme
     --------------------------------------------------------------------------------------
            CALL OF DUTY: UNITED OFFENSIVE HONOSÍTÁS
                  Készítette:  ICE BOX STUDIO Hungary
     --------------------------------------------------------------------------------------


                        LICENC FELTÉTELEK 


Jelen játéklokalizáció-szoftver és telepítõprogramja a "Free for Non-Commercial Use" nemzetközi licenckategóriába sorolandó, ennek megfelelõen használata teljesen ingyenes, de a terjesztése korlátozott. A telepítõ szoftver és a benne foglalt lokalizáció szoftver üzleti, profitszerzési célokra (pl. CD-mellékleten való terjesztés) csak a lokalizáció szoftver készítõjének írásos engedélyével alkalmazható! A játéklokalizáció szoftver ingyenes, szabad terjesztése kizárólag non-profit, altruista szervezetek, weboldalak számára engedélyezett!

A telepítõ program reklámokat, spyware programokat nem tartalmaz, "szükséges plusz" nincs benne. A felhasználó számítógépén a rendszerállományokat, regisztrációs bejegyzéseket nem írja felül/nem törli/nem változtatja meg, egyéb negatív elváltozásokat nem idéz elõ. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!

FONTOS! A Call of Duty: United Offensive Honosítás szoftver nem módosítja, nem törli, nem írja felül és/vagy nem nevezi át a Call of Duty: United Offensive játékszoftver egyetlen eredeti állományát sem, tehát külsõ "add-on"-ként üzemel, így beleesik a nemzetközileg leszabályozott "Felhasználói Modok" (USER MOD) kategóriába. Ennél fogva Call of Duty: United Offensive Honosítás használata teljesen legális, nem ütközik egyetlen magyar, vagy nemzetközi szoftvertörvénybe sem.

A szoftver egészének, vagy bármely részletének -beleértve a telepítõ programot- mindennemû szerkesztése, átdolgozása, bõvítése vagy megrövidítése mindenféle formában tilos! A honosítás szoftver, illetve a telepítõprogramjának helytelen használatából eredõ károkért (pl. adatvesztés) nem vállalunk felelõsséget! A helyes használat le van fektetve a csatolt Olvassel fájlban.


FIGYELEM! A honosítás szoftver használatával a régebbi mentett állások nem kompatibilisek! A régebbi mentett állások használatához el kell távolítani a Call of Duty: United Offensive Honosítást a számítógéprõl.


A Call of Duty: United Offensive Honosítást a jelenlegi legfrissebb hivatalos javításon (v1.51) teszteltük. A játék régebbi verzióit használva a honosításban hiányosságok mutatkozhatnak. A Call of Duty: United Offensive mindenkori legfrissebb hivatalos javítása letölthetõ a Call of Duty Magyarország weboldaláról (http://www.callofduty.hu).

A telepítõ automatikusan megkeresi a játék eredeti (regisztrációs bejegyzésben tárolt) telepítési könyvtárát, így azt a telepítés során nem kell megadni. Amennyiben a regisztrációs bejegyzésekben nem szerepel a játék, de elõzõleg fel volt telepítve a számítógépre (pl. Windows újratelepítés történt), a Telepítõ kisegítõ opcióként felajánlja a telepítés helyének manuális úton történõ megadását.

A licenc feltételek elfogadásával megkezdõdik a Call of Duty: United Offensive Honosítás automatikus telepítése a felhasználó számítógépére.ICE BOX STUDIO Hungary
http://www.iceboxstudio.hu
info@iceboxstudio.hu

Read More

Comments on this File

There are no comments yet. Be the first!

ICE BOX STUDIO Hungary


50 XP


Registered 12th October 2005

2 Files Uploaded

Share This File
Embed File